top of page

DET SIGER ANDRE

Lars_Kjærulff.jpeg

"Med Lars Malling som underviser, har vi fundet det salgskursus, som vi længe har søgt.Lars Malling har været en fantastisk god underviser, der gennem sit rolige og behagelige væsen, har givet os en stor viden omkring det strukturerede salg og salgsprocessen i det hele taget.Undervisningen har været meget praktisk rettet, således at de lærte teknikker umiddelbart har kunnet anvendes i vores hverdag.Kurset har på alle måder overgået vore forventninger, og udbyttet af kurset ligger langt ud over selve salgsteknikken. Lars har således igangsat en ren lavine hos os.Vi kan kun anbefale Lars Malling overfor andre, der måtte have behov for at få børstet deres salgsteknikker af". 

Lars Kjærulff, Ejer, Kjærulff design and Design Consultant
perM.jpg

” I Arena Nord har vi brugt Lars Malling til at være med til at sikre en bedre kommunikation og klarere ansvarsfordeling i organisationen.

Ledelsesgruppen har udarbejdet nyt ledelsesgrundlag på baggrund af Lars's forarbejde og ændret organisationen – således at udfordringer bliver taget hånd om hurtigere og kommunikationen bliver tydeligere.

Tak for godt arbejde Lars"..

Per Malmberg, Adm. diretør
Arena Nord

Henrik Ørbæk.jpeg

”Jeg oplever Lars som værende yderst troværdig og meget stærk indenfor salg og ledelse. Med et stort overblik og struktureret tilgang til arbejdet, bliver man sikkert ledt igennem opgaven. Lars har utvivlsomt et bredt erfaringsgrundlag og har opbygget et meget stærkt netværk". 

Hernik Ørbæk, Indehaver Conexia
Mads Stenstrup.jpeg

"Som rådgiver er Lars Malling uovertruffen som den behageligt, lyttende type, der uden at hævde sig stiller enkle men velgennemtænkte spørgsmål, som man ofte kommer til at reflektere yderligere over og bagefter selv ser behov for at få yderligere besvaret. Som inspirator ved netværksarrangementer møder han altid velforberedt op med en klar plan og med øvelser og spørgsmål, som selv her efter tre sæsoner næsten altid giver mig noget nyt og væsentligt at gå hjem at tænke over: I forhold til min forretnings udvikling og drift og i min omgang med kunder og samarbejdspartnere".

Mads Stenstrup, Journalist, PR-konsulent, Indehaver af Stenstrup PR og medlem af Aalborg Håndbolds erhvervsnetværk
Søren_Olin.jpeg

"Lars er en utrolig vellidt og professionel person. Med sin rolige og venlige facon sikrer Lars alle føler sig velkomne og trygge - og dermed sikrer Lars en bred involvering. Desuden har Lars mange gode erfaringer som han ikke er bange for, at bruge og dele med andre”.

Søren Olin M. Rasmussen, Afdelingsdirektør, Sydbank A/S

Søren Nissen.jpeg

"Jeg har personligt gennem flere år haft fornøjelsen at arbejde sammen med Lars Malling/Malling & CO i diverse netværksgrupper med Lars Malling som facilitator.
Altid godt forberedt til netværksmødet.
Spændende og indholdsrig dagsorden.
God styring af mødet. Fint udbytte af møderne.
Derfor vil jeg anbefale Lars Malling/Malling & Co som fremtidig samarbejdspartner".

Søren Nissen, Afdelingsdirektør Jutlander Bank A/S

Torben Ladefoged.jpeg

"Lars Malling er en stærk netværker og jeg har oplevet ham som en dygtig og professionel facilitator af et spændende erhvervsnetværk omkring Hobro IK fodbold. Lars har med sine erfaringer som selvstændig erhvervsdrivende og med afsæt i sit eget store netværk både en baggrund for og en evne til at formidle og rådgive overfor såvel nystartede som modne virksomheder og ledere".

Torben Ladefoged, Direktør Mariagerfjord Kommune

Torben Lindeshouw.jpeg

”Lars har skabt ny dynamik og har stået for nogle meget spændende og udbytterige arrangementer.Desuden har Lars qua sin brede erfaring som ejerleder give mange input som jeg kan bruge i min hverdag. Det være sig indenfor ledelse, salg og strategisk udvikling. Som person er Lars en meget behagelig mand, samtidigt med, at han er meget målrettet".

Torben Lindeschouw, Direktør, TLR A/S

Brian Rosenkrantz.jpeg

Det har altid været inspirerende og informativt når vi har mødtes.

Lars har bidraget med gode ”cases” hvor man hver især har kunne tænke lidt dybere over hvordan man håndtere forskellige udfordringer i virksomheder.

Der er jo aldrig én løsning/forklaring på ting, og Lars har været dygtig til at se tingene fra flere vinkler og bidrage med gode råd".

Brian Rosenkrantz Bech, Erhvervskonsulent, Thisted Forsikring

Olafur B.jpeg

”Jeg har lært Lars Malling at kende som en struktureret og målrettet mødeleder i et forretningsnetværk. Lars er en visionær mand som har sine meningers mod. Lars har en positiv tilgang til tingene og han fremsætter sine holdninger på en konstruktiv og saglig måde.  Disse karaktertræk sammen med hans integritet og natulige troværdighed gør Lars til en god samtale- og sparringspartner".

Olafur B. Birgisson, Adm. direktør og ejer, Systemgruppen

Henrik Melballe.jpg

”Lars har til hvert møde været velforberedt, og haft en god styring på at vi kom igennem dagens program og holdte tidsplanen til møderne.

Lars har haft været mange gode øvelser, som fik os deltagere ud af vores ”comfortzone” og som gav, i hvert fald mig, næring til at  tænke anderledes i min hverdag”.

Henrik Melballe, Direktør, Celfon A/S

Erik K.jpeg

"Jeg har med fornøjelse stiftet bekendtskab med Lars Malling i netværket HIK Business Netværk.

Lars har helt fra starten i 2012 fungeret som facilliator i netværket og ledet de enkelte møder på behagelig vis.

Jeg oplever Lars som en person der hviler i sig selv og som skaber tryghed omkring sig. Herudover lydhør med god situationsfornemmelse og god til at give feedback.

På møderne byder Lars ind med mange gode øvelser, der er til stor gavn for netværket".

Erik K. Nielsen, Statsaut. Revisor, Partner, Beierholm

Peter Wulff.jpeg

”HS Revision & Rådgivning er aktiv i en velkørende netværksgruppe under Jammerbugt FC som faciliteres af Malling & Co v/ Lars Malling. Her gør Lars et flot arbejde med at vi i nu udover at kende hinanden også aktivt hjælper hinanden med at skabe mere forretning. Lars`s opgave udføres nærværende og i øjenhøjde så alle i gruppen inddrages og er med. Indholdet på møderne har en rigtig god variation mellem præsentationer og øvelser som gavner netværket. Lars gør det rigtig godt !”

Peter Wulff Andersen, Statsaut. Revisor og indehaver af HS Revision & rådgivning

Søren Larsen.jpeg

"Jeg har lært Lars Malling at kende via netværk. Lars er en meget veltalende person som på sin rolige, motivende og inspirerende måde hurtig fanger en. Han er altid velforberedt, imødekommende og ikke mindst lyttende. Lars er en helt igennem fantastisk dygtig person, som jeg klart vil anbefale".

Søren Larsen, Sælger, KN Rengøring
Mette Christiansen.jpeg

​”Lars er meget engageret og professionel i sit arbejde, samtidig med at han har stor indlevelsesevne. 

Man fornemmer klart at han ønsker at gøre en forskel for sine omgivelser og med hjertet på rette sted”

Mette Christiansen, Jurist, KRIFA

Martin Strange.jpeg

”Lars er en yderst kompetent mødeleder, med en god ro og autoritet over sig. Man føler sig i gode hænder og der bliver generøst delt ud af den store viden som Lars besidder. Jeg vil ikke tøve med at kontakte Lars Malling en anden god gang, og kan kun give mine bedste anbefalinger med på vejen”.

Martin Strange, Direktør, Hotel Limfjorden

Juliette Guldberg.jpeg

”Lars er den mest professionelle facilitator jeg har mødt. Jeg har deltaget i en del netværk, men har ofte måtte opgive min deltagelse, grundet kvalitet af facilitatoren. Lars formårer at styre, inspirere, skabe en god stemning og opbygge en helt speciel kultur der gør, at jeg møder op hver gang".

Juliette Guldberg, Direktør, ejer, Jobvison

Birgitte Larsen.jpeg

"Lars formår via sin rolige, troværdige og behagelige personlighed, at motivere en flok erhvervsfolk smatfastholde en bemærkelsesværdig høj kvalitet via sin professionelle tilgang. Lars er indehaver af et bredt netværk og enorm erhvervserfaring, som jeg kan drage stor glæde og nytte af i min hverdag".

Birgitte Larsen, Indehaver, Larsen HR

bottom of page